Nattförman

Arbetsledare, lager


Företag: Svensk Hemleverans HB
Kommun: Norrköping
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, Norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och Norra Västerbotten.

Vi söker nu en Nattförman till Norrköping.

I rollen som Nattförman har man djup kunskap om distributionsverksamheten och under natten när all distributionsverksamhet fortgår är Nattförmannen företagets arbetsledare för all personal. Man arbetar förebyggande med planering och hanterar kvalitetsbrister både kort- och långsiktigt. Som styrmedel använder man sig av vägledande policys och strävar efter att nå företagets miljö- och kvalitetsmål. Du håller kontakten med distributörerna och löser de problem som kan tänkas uppkomma. Den största delen av kontakten sker via telefon. Detta är en operativ tjänst med arbetsledande ansvar.

Vanligtvis börjar arbetet 21:00 och man jobbar sedan till ungefär 06:00 morgonen därefter. Schemat och mer ingående vilka tider du kommer jobba diskuteras innan kontraktsskrivning.

I tjänsten kommer du exempelvis att:
Följa upp fastställda reklamations-mål och vidta åtgärder för att säkerställa att den utfästa kvalitetsnivån uppnåsAnsvara för företagets distributionsverksamhet under sin arbetstid på nattenAnsvara för att underställd personals arbetsmiljö och är skyldig att i samråd med distributionschefen vidta åtgärder sin behövs för att förebygga ohälsa eller olycksfallRapportera avvikelser som sker under natten Vara arbetsledare för underställd personal och ansvara för att aktuella rapporter upprättas Följa och driva gällande PolicybeslutHantera administration, vilket kräver Excellkunskaper
Som person är du är van att både delta i och leda arbetet. Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Vidare har du B-körkort och god körvana. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift i både svensk och engelska.

Det är meriterande om du har tidigare arbetsledarerfarenheter, men det är inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och tidigare erfarenhet från distributionsbranschen.

Tjänsten är heltid och du kommer att vara kollektivanställd. Lön enligt Transports kollektivavtal.

Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. 

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

https://svenskhemleverans.se/

 

Svensk Hemleverans söker Nattförman till Norrköping

Dela Annonsen