Teamchef

Teamledare


Företag: Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Team Chef

Din dag som Kundservicechef Som Kundservicechef  hos vår kund ansvarar du för att leda, motivera och coacha teamet till att leverera mot våra uppsatta kundservice- och försäljningsmål, samt säkerställa att vi har förmågorna som krävs för att leverera branschens bästa serviceupplevelse. Denna avdelning är ny så du kommer att få vara med och skapa den dagliga operativa verksamheten.

I din roll som Teamchef kommer du att :

Personalansvar för kundservice Ansvar för att leda utvecklingen av kundservice och utveckla teamet för framtida utmaningar och förändringar Ansvar för att sätta relevanta KPI:er för Kundservice och försäljning och säkerställa att de uppnås Rapportering och uppföljning av KPI:er Samordning av serviceaktiviteterDelar du med dig av tips och råd samt vet att de där ”lilla extra” ofta utgör hela skillnaden.Ansvarar du tillsammans med de övriga i teamet för att leverera en kundupplevelse i världsklass och du återrapporterar kontinuerligt problem till organisationen så att vi löpande kan utvecklas och förbättras.

För att matcha rollen tror vi att du har en bakgrund från en personalledande roll i områden som innefattat kundfokus och service. Vi ser erfarenhet från att leda team inom kundservice. Du har goda allmänna dator- samt systemkunskaper. Brinner för att ge service i värdsklass.

Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du mycket kundfokuserad och mån om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Samtidigt som du har förmågan att jobba och tänka strategiskt är du även pragmatisk samt prestigelös och stöttar upp där behov finns. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs i en roll där du får utrymme att skapa och utveckla. Som ledare är du entusiasmerande samt coachande och har en god kommunikativ förmåga. Vi verkar i ett dynamiskt företag som växer och det är därför viktigt att du kan hantera stress och prioritera rätt men också att du ger dig själv och dina medarbetare möjlighet att reflektera och ha kul på jobbet.

Vi erbjuder dig:

Möjlighet att kunna vara med och bygga innesäljsorganisation Du får bygga både din roll och funktion utgående från vad du tror passar uppdraget bästDu kommer att få vara med i rekryteringsprocessen och bygga ditt team

Dela Annonsen