Spännande uppdrag som projektchef hos vår kund

Gruppchef, teknik


Företag: AxÖ Consulting AB
Kommun: Örebro
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Nu söker vi en konsult som vill gå in i det spännande uppdraget som projektchef hos vår kund i Örebro under 3–6 månader.

För det här uppdraget kan det även fundera att gå in som underkonsult till AxÖ Consulting.

Arbetsuppgifter

Projektgruppen består idag av 5 projektledare som tillsammans driver investerings- och förbättringsprojekt. I rollen som projektchef ansvarar du för att projekten har de förutsättningar som krävs och stöttar projektledarna i pågående projekt. Du kommer även:

- Ta fram processer och förutsättningar för att hantera projekt i pipeline
- Stödja och koordinera input från övriga operation chefer i kommande projekt
- Ta fram master plan för projekt 2022 och säkra resurser och förutsättningar

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som projektchef ser vi att du har flera års erfarenhet av att leda stora projekt samt mångårig erfarenhet av att leda andra. Har du erfarenhet av lean är det meriterande. Du är en resultatorienterad person med en stark kommunikativ och relationsbyggande förmåga vilket även präglar ditt ledarskap.

Tjänsten är främst belägen i Örebro, men resor förekommer även till andra anläggningar varav B-körkort är ett krav. Du talar och skriver även obehindrat på svenska och engelska.

Information och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Örebro på 3–6 månader med start omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Olle Öijen på 079-337 33 17 eller olle.oijen@axoconsulting.se. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Dela Annonsen