Industripersonal & Truckförare till Ljungbytrakten

Truckförare


Företag: Jobandtalent Staffing Sweden South AB
Kommun: Ljungby
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Om oss
Jobandtalent är världsledande inom digital bemanning, tack vare en unik jobbmatchningsteknik och marknadens modernaste personalhanteringstjänster. Vår behovsanpassade marknadsplats för bemanningstjänster har visionen att revolutionera arbetsmarknaden och att göra den mer tillgänglig för alla genom att minska friktionen som finns i dagens sök- och rekryteringsprocesser.

Kärnan av vår plattform utgörs av vår innovativa och patenterade jobbmatchningsteknologi som utvecklats av våra världsledande utvecklare och dataingenjörer. I denna matchas företag med arbetssökande på rekordtid. Job and Talent Sweden AB växer så det knakar och vill fortsätta på samma spår framöver.

Vi söker nu både truckförare och dig med industriell bakgrund för möjligheten att kunna börja jobba omgående och långsiktigt hos någon av våra kunder i Ljungbytrakten. Missa inte chansen, sök redan idag!

Arbetsbeskrivning
Uppdragen ute hos våra kunder är allt som oftast av långsiktig karaktär och möjligheten för dig att få börja jobba omgående är stor. Ute hos kund kommer du att får jobba med allt från enklare till mer avancerade sysslor på olika industrier, lager och logistikföretag. Vi söker i dagsläget såväl truckförare, operatörer och montörer som arbetsledare, svetsare och mer tekniskt kunnig personal som kan jobba med nyare maskinteknik, CNC-maskiner och med underhåll av olika slag.

Utbildning
Vem som helst med B-körkort kan söka. Har du truckkort och/eller relevant utbildning inom ex. industri/logistik, öakr dina chanser avsevärt. Du bör vidare kunna prata, läsa och skiva obehindrat på svenska.

Erfarenhet
Det är meriterande med alla former av tidigare erfarenheter från industri och/eller lager/logistik.

Personliga kvalifikationer
Som person behöver du vara service minded och alltid vilja leverera på topp. Du bör vara en flexibel person som gillar nya utmaningar och gör ett lika helhjärtat arbete var du än befinner dig. Då de allra flesta kunder vi jobbar med avser att ta över våra uthyrda konsulter i egen regi, ser vi det som en självklarhet att även du har detta mål i sikte och alltid visar framfötterna med ett leende på läpparna.

Lön och anställningsvillkor
För slutgiltiga kandidater erbjuds initialt visstidsanställning. Lön enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter våra tjänster löpande och gärna omgående. Tveka inte att söka redan idag!

Dela Annonsen