Extrajobb som lagermedarbetare sökes till Västerås!

Lagerarbetare


Företag: Jobzone Sverige AB
Kommun: Västerås
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Extrajobb som lagermedarbetare sökes till Västerås!
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett extrajobb? Trivs du med fysiskt arbete och vill komma in på logistikbranschen? Sök tjänsten som lagermedarbetare idag!

Om tjänsten
Rollen som lagermedarbetare ställer krav på effektivitet och produktivitet.

Här kommer det finnas möjlighet för dig med en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% att arbeta med plock och paketering samt truckkörning om du har den behörigheten. Här ställs det inte krav på tidigare erfarenhet av arbete på lager, vi ser hellre att du har god arbetsmoral och vill lära dig arbetet kring logistik och lager. Du kommer få arbeta självständigt och under eget ansvar, därför ställs det krav på stort initiativtagande för denna tjänst. 

Vem är du? 
Vi söker dig som vill ha ett fysiskt arbete och som inte är rädd för att ta i. Du tycker om att ta ansvar och trivs i fartfyllda arbetsmiljöer. Du har även en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta extra på sidan av exempelvis dina studier. Det är meriterande om du har erfarenhet av lager sedan tidigare samt innehar truckkort men det är inget krav. 

Arbetstider
Varierande arbetstider och dagar.

Krav 
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande 
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Tillsättning
Tillsättning av tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök tjänsten redan idag!

Om Jobzone:  

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Dela Annonsen