Lokalvårdare Solna, Lindhagen

Städare/Lokalvårdare


Företag: Serviceföretaget Pima AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.
Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.
Vi behöver flera lokalvårdare för städning inom kontor, renrum och labb. Det är ett krav att du har erfarenhet av lokalvård och renrumsstädning.
Som person behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du kommer att arbeta både själv och i grupp med andra så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ. Du kommer att ha mycket kontakt med kunden och deras personal.
För att förstå instruktioner, fylla i dokumentation och kunna kommunicera med kunderna är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift.
Det finns flera tjänster, både timanställning och tillsvidare mellan 20-100 %. Arbetstiderna är mellan 5.30 och 22.00. Arbetsplatserna är i Lindhagen och Solna. Skriv i din ansökan om du är intresserad av timanställning eller tillsvidare, samt vilken omfattning du kan arbeta.
Tjänsterna tillsätts löpande så sök redan idag.

Dela Annonsen