Utvecklingschef

Mjukvaruutvecklare


Företag: Myrspoven AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Visste du att fastigheter runt om i världen står för 40% av världens energianvändning? Vi vill se en förändring av dessa siffror! Myrspoven är ett proptech- och etiskt företag som försöker bekämpa klimatförändringar i ett snabbt och intressant område. Vår vision är att globalt bidra till fastighetsbranschens minskning av koldioxidavtrycket för icke-förnybar kWh med 1%.
Vi sänker fastigheters energiförbrukning genom att styra fastigheters styrsystem. Genom vår mjukvara kan stora delar av driften automatiseras i syfte att reducera kostnader samt energieffektivisera fastighetsbranschen. För att skapa denna autonoma fastighetsdrift har vi tillämpat det senaste som hänt inom artificiell intelligens (AI).
I denna roll kommer du att vara en ledande del i företaget. Kort sagt är du ansvarig över företagets olika tekinska team (AI-teamet och .NET-teamet). Du kommer att leda arbetet, prioritera och sköta tekniska diskussioner. Du förväntas ta ansvar över framtagning, förankring och verkställning av vår långsiktiga IT-strategi.
Vem du är:
Tekniska krav som vi tror att du behöver för att lyckas i denna roll
Beprövad erfarenhet från en ledande roll
Minst 8 års arbetslivserfarenhet inom software development
Arbeta självständigt och sätta upp mål som går i linje med företagets värderingar.
Kan tala svenska och engelska samt arbeta i Sverige eftersom visst arbete kommer inkludera kundkontakt

Bonuspoäng om du har erfarenhet av:
Tidigare erfarenhet inom artificiell intelligens
Jobbat mot fastighetsektorn eller inom fastighetsutveckling
Tidigare erfarenhet av att bygga och snabbt skala upp tech baserade företag

Mjuka värden som vi tror hjälper dig att bli framgångsrik i denna roll:
- God social förmåga
- Stort intresse för ny teknik och IT
- Att du är flexibel och är en kritiskt tänkare
- Din roll kommer vara avgörande när det kommer till att bygga en felfri teknisk verksamhet som i grund och botten kommer hjälpa till att forma hela företaget. Därför tror vi att du är logisk, intuitiv och mycket intresserad av teknik.
Lite om oss:
Myrspoven grundades 2017 när två olika branscher konvergerade. Energi- och informationsteknik (IT). Målet på 1% har varit den ledande stjärnan i företagets tillväxt.
Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsbranschen (och dess medarbetare) att spara energi genom att dra nytta av de senaste implementeringarna av artificiell intelligens och dataanalys. Vi är för närvarande 26 anställda på Stockholmskontoret och blir fler fortare än vi kan räkna. Men allt enligt planen, som är att växa exponentiellt.
Mjuka värden vi vill att du ska veta om oss:
Företaget är uppdelat i fem team. Men på grund av den platta organisationsstrukturen arbetar vi alla mycket nära.
.Net team
Operations team
AI team
Sälj team
Energiingenjörs team
Vi ser mångfald som en superkraft och företaget drivs av inkludering och på medkänsla.
Hoppas du gillar pingis!

Vill du anta utmaningen?
Ansök idag! Det enklaste sättet är att skicka din Linkedin-profil för en första observation. Men vi läser gärna ett CV och peronligt brev så att du kan berätta mer om dig själv. Skicka ansökan till application@myrspoven.se. Markera e -postmeddelandet med Utvecklingschef.

Dela Annonsen