Systemutvecklare till Reclaimit

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Poolia Sverige AB
Kommun: Piteå
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Reclaimit utvecklar systemlösningar för retur- och reklamationshantering för handeln. Just nu används vårt system av flera handlare som säljer i Norden och globalt. Vi är i en expansiv fas med flera nya projekt och kunder. En viktig del i vår lösning är integrationer med andra system. Vi söker därför en integrationsspecialist som vill vara med på vår resa framåt – vill du vara med?

Om tjänsten
På Reclaimit är vi ett team som jobbar tillsammans för att uppnå de mål vi sätter upp. Vi har som policy att allas röster ska höras och värderas oavsett om det gäller internt eller utvecklingen av våra lösningar. Du kommer att arbeta med interna och externa parter och vara ett tekniskt ankare gentemot våra kunder för att leverera ny funktionalitet, integrationer samt lösa existerande problem i vårt applikationslager. Det blir mycket kontakt med vårt sälj och Customer Success team likväl som med kunder och deras IT-partners för att hitta bästa lösningen för kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi på Reclaimit ser att rollen kan indelas i 2 huvuduppgifter:
• Driva och leda utvecklingsprojekt för att få kunder live till produktionsmiljön
• Utifrån affärsbehov förbättra och vidareutveckla våra lösningar

Det är viktigt att du har förståelse för processer och hur de kan förbättras och automatiseras med hjälp av den data som skickas mellan olika system.

Vem är du?
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling där du arbetat med några/alla av nedan delar:
o C#, Java script with JQuery, ASP.NET MVC, MS SQL
o Visual Studio, Subversion
o SOAP- och Rest-tjänster, god kunskap om xml och JSON

Det är meriterande med kunskap om Oauth, Public Key Infrastructure och utbildning/certifiering inom IT-säkerhet. Då vi riktar oss mot handeln ser vi att kunskap om/arbete med olika affärssystem, CRM-system, e-handelslösningar eller WMS-system ytterligare ökar vårt intresse för just dig.

Du är duktig på att samarbeta med andra och sporras av lagarbete med kollegor och kunder. Du är pedagogisk och tycker om att hjälpa andra att utvecklas likväl som att du själv vill utvecklas. Vi jobbar agilt i team och vill att våra medarbetare ska ta ansvar för sin egna arbete och utveckla bra relationer med kunder.

Du kan prata och skriva obehindrat på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. Om du sedan är en person som gillar utmaningar, deadlines och alltid vill göra sitt bästa ser vi att du är rätt person för oss. Tveka då inte att söka jobbet, det kan bli du som följer med på vår resa mot att bli helt marknadsledande inom vår nisch.

I den här rekryteringen samarbetar Reclaimit med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Reclaimit. Vi jobbar med ett löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela Annonsen