Fullstack-utvecklare till DB Schenker

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Nexer Recruit AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Det här är en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa i en bransch som står inför en teknisk revolution av nya och spännande lösningar! Vi söker en ny kollega och dig som har en bred erfarenhet och trivs med att utveckla i både front-end och back-end. Hos oss på DB Schenker får du vara med och bygga framtidens lösningar, växa som person och utvecklas i din professionella roll.

Din vardag

I denna roll får du arbeta som fullstack-utvecklare och med tyngd på front-end inom .NET och med Angular. Du kommer att ingå i vårt scrumteam för att vara med att vidareutveckla och underhålla våra webbaserade applikationer. Vårt team arbetar främst inom området Business-2-Consumer med applikationer och tjänster kopplade till Schenkers ombudsverksamhet, dvs tekniska lösningar som du själv möter när du hämtar ut paket hos ditt ombud. Som utvecklare i teamet är du delaktig i att ta fram och förbättra våra lösningar för att möta marknadens behov. Vi är ett team som präglas av samarbete och består av personer med passion och fokus inom olika områden av mjukvaruutveckling.

Dina arbetsuppgifter och vardag kommer bestå av att:

- samarbeta med förvaltare och processägare i verksamheten vid kravnedbrytning
- arbeta med framtagande och demo av lösning
- utveckla mjukvarukomponenter i lämpligt ramverk, beslutat inom scrumteamet
- verifiera kollegors leveranser
- delta i dagliga stand-ups, backlog refinement och sprintplaneringsmöten för att tidsuppskatta inkommande uppdrag
- vara med och bidra till design av lösningar
- delta i diskussioner kring vilka tekniska lösningar som ska användas
- arbeta med både nyutveckling och underhåll av befintliga features

Vem är du?

Du är en problemlösare i den bemärkelsen att du tar dig an utmaningar på ett kreativt och logiskt sätt. Dessutom har du en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Är du en nyfiken, initiativrik och prestigelös teamplayer som lyssnar på andra och delar med dig av din kunskap och dina idéer? Då kommer du att trivas enormt hos oss. Vi är ett härligt team som trivs bra ihop med varandra och att ha ett sinne för humor är därför en självklar sak. Vi tror även att du har ett starkt driv för kvalitet och värdesätter att bygga bra lösningar med slutanvändaren i fokus.

Du har en bred bakgrund som utvecklare som innefattar mycket goda kunskaper av ramverk samt komponenter för responsiva gränssnitt, såsom Angular, JQuery, Bootstrap och CSS. Du behöver vidare goda kunskaper och förståelse för utveckling av webb-API:er (RESTful) och som fullstack-utvecklare är du givetvis bekväm med .NET Framework och Entity framework. Du är också bekväm med principer som Dependency Injection och modulär mjukvarudesign. Det är även meriterande om du har ett intresse och öga för UX-design samt erfarenhet av .NET Core. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Johan Blomberg på johan.blomberg@nexergroup.com alternativt mobil 0705-082 739 och Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om DB Schenker
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Dela Annonsen