Drifttekniker till Coor Arboga

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet


Företag: Coor Service Management AB
Kommun: Arboga
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du en drifttekniker som gillar omväxlande arbetsuppgifter och vill ha en nära kundkontakt? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Coor är en av de etablerade leverantörerna av drift- och förvaltningstjänster i Arboga. Vi arbetar med industriföretag och har flera kunder i regionen.

Om uppdraget
Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del planerat underhåll av vår kunds fastigheter och dess utemiljö. Vi ansvarar även för att daglig driftoptimering och  myndighetsbesiktningar utförs. Coors organisation består av driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister med flera. 

Om tjänsten
Som drifttekniker har du ett helhetsansvar för verksamheten, bl.a

• Tillsyn och skötsel av fastigheterna

• Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)

• Hantering av datoriserade styrsystem

• Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer

• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system

• Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler

• Utföra och ansvara för olika kundprojekt

• Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi söker dig som har drift/fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och regler.

Ansökan och övrig information
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Lars Rosqvist,  010- 559 54 39. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Dela Annonsen