BILFÖRSÄLJNING

Bilförsäljare


Företag: Skånes Bilpark AB
Kommun: Kävlinge
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning:
Anställningsform: Behovsanställning
Varaktighet:

Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till uppföljning efter leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss.
Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.
Vad kan du?
Du har längre erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare. Har du tidigare arbetat med bilförsäljning ser vi det som meriterande. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Skånes Bilpark AB ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas!
Om anställningen
Anställningen är vid behov med möjlighet för heltidsarbete. Vårt behov är för närvarande i Löddeköpinge.

Dela Annonsen