Personlig assistent

Personlig assistent


Företag: Mina Assistenter Saik AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Nu söker jag efter en personlig assistent med bra egenskaper som ansvarskänsla och respekt för andra människor. Tjänsterna i schemat är på 90% och är ett 2-skift schema som rullar på 3 veckor. Dagskift med Rika, stretch, intimvård och vanligt hushållsgöromål. Det är också viktigt att du som person är flexibel, lyhörd och förstår att arbetet som personlig assistent baseras på det praktiska behovet. Du bör därför vara strukturerad och praktiskt lagd, med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. p.g.a. min förlamningsskada är jag endast verbal och kan inte visa eller skriva. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är ärlig och rak i kommunikationen. Att känna glädje tillsammans med en person som man arbetar med skadar ju inte! :-)
Jag söker en person som ser lösningar före problem. Att assistera i husgöromål, arbete och i fritidssituationer varierar såklart. Integritet, respekt och ärlighet ser jag som en förutsättning för en bra relationer och ett gott samarbete. Arbetsuppgifterna varierar, en bra arbetsmiljö erbjuds, but it takes two to tango. :-)
Det krävs ingen tidigare erfarenhet av personlig asistans. Men erfarenhet av serviceinriktade arbeten ses som en merit. Du kommer framförallt att vara mina armar och ben. De organisatoriska är väl utformat med bra och fungerande rutiner, därför bör du vara följsam och praktiskt lagd som person.
Se gärna filmen INBLiCK om du känner igen dig i vad som krävs som personlig assistent. Tjänsteansökan finns på www.mina-assistenter.se
Berätta gärna lite om dig själv också. Erfarenhet av all serviceinriktad erfarenhet ses som en merit.

Dela Annonsen