Junior Systemutvecklare / Programmerare PHP

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Trinax AB
Kommun: Trollhättan
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du grundläggande kunskaper inom PHP och systemutveckling och önskar utveckla din kompetens tillsammans med mer erfarna kollegor? Just nu söker vi flera ambitiösa och serviceinriktade systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan
Om Trinax AB
Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019, 2020 och 2021 utmärkelsen som ett Gasellföretag av Dagens Industri. Under 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.
Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som afterwork, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.
Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 28 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.
Till alla våra medarbetare erbjuder vi:
Gratis kaffe, te och frukt
Utbildning och kompetensutveckling
Teambuilding
Gemensamma aktiviteter
Tjänstepension
Träning på arbetstid
Möjlighet att växa inom bolaget

Rollen som Junior Systemutvecklare
Vi letar efter dig som har ett genuint intresse av att hjälpa våra kunder modernisera sin verksamhet genom att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar. Som Junior Systemutvecklare kommer du även arbeta parallellt med vår kundsupport tillsammans med dina närmsta kollegor.
I rollen som systemutvecklare krävs att du är duktig på att samarbeta och har god förmåga att arbeta såväl individuellt som i projekt med andra. Vi ser gärna att du uppskattar varierande arbetsuppgifter, har viljan att utvecklas och är serviceinriktad i din kontakt med kunder. Du är en person som har ett stort intresse för PHP-utveckling och har en viss tidigare erfarenhet av att arbeta med MVC-ramverk.
Vi satsar mycket på den interna utbildningen och erbjuder en miljö där du får chansen att växa inom rollen som systemutvecklare. För att trivas bör du vara drivande, flexibel och uppskatta ett högt tempo. Vi utvecklar allt från komplexa system till enklare applikationer och ser gärna att du har erfarenhet av backend-utveckling.
Krav:
Grundläggande kunskaper i PHP, HTML, CSS, MySQL, JavaScript
Viss tidigare erfarenhet av att jobba i MVC-ramverk
Bekväm att arbeta med versionshanteringsverktyg, t.ex. GIT / SVN
Du pratar och förstår svenska obehindrat (dina kollegor och kunder här pratar svenska)
Högskoleutbildning är meriterande men INTE ett krav.

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev. Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Dela Annonsen