Utbildningsadministratör för längre konsultuppdrag

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare


Företag: Serveoffice AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan, primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretaget Great Place to Work.

Serveoffice har fått i uppdrag att hitta en Utbildningsadministratör till vår kund. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid med placering på Kungsholmen i Stockholm. Start omgående. Detta är ett längre konsultuppdrag med chans till överrekrytering.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Utbildningsadministratör hos vår kund har du ansvar för att administrera och svara på praktiska frågor kring utbildningar. Mer detaljerat innebär tjänsten:
- Registrera utbildningstillfällen i bokningssystem
- Boka lämplig lokal
- Beställa fika/lunch och utbildningsmaterial
- Närvaroregistrering
- Registrera utbildningsbevis
- Svara på frågor kring utbildningsadministration
- Skapa utbildningsbevis

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och administration, med fördel utbildningsadministration. För att lyckas som utbildningsadministratör hos vår kund har du en mycket god IT-vana, hanterar med enkelhet grunderna i excel och office 365, och sätter dig lätt in i nya system.  Du är talar och skriver svenska flytande.

För att trivas i rollen är det av betydelse att du är ansvarsfull och självständig, och därigenom kan driva dina egna projekt. Du har lätt för att skapa nya relationer och samarbeta med andra och upplevs som en social och utåtriktad person. I arbetet som utbildningsadministratör är det viktigt att du har förmågan att vara lösningsorienterad och effektiv, du är van vid att perioder arbeta i högt tempo för att snabbt lösa kundens behov.

Det är starkt meriterande om du även är duktig på kommunikation i text, redigera bilder samt html-kodning.

Om företaget
Vår kund är ett stort och välmående bolag som sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm med mycket god personalpolitik. Bolaget verkar inom byggindustrin. Frukost och frukt finns varje morgon och i huset finns café, lunchrestaurang och en träningsanläggning som man får disponera fritt.

Som konsult hos Serveoffice erbjuder vi dig
Ett personligt företag som värderar relationer högst, oavsett om det är kunder, konsulter eller kandidater. Här får du engagerade kollegor och ledare som har förstått betydelsen av att ha personal som trivs och mår bra. Olika typer av aktiviteter anordnas flera gånger per termin för att skapa en härlig gemenskap och en ”vi-känsla”.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett brett förmånspaket och ett generöst friskvårdsbidrag. Viktigast av allt- vi erbjuder en bra arbetsplats med mycket skratt!

Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar vår kund med rekryterings- och bemanningsföretaget Serveoffice. Skicka in din cv och personligt brev enligt nedan. Urvalet görs löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan endast via hemsidan. Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Stina Hauschildt på 073-779 40 59 eller stina.hauschildt@serveoffice.se.
 
Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

Dela Annonsen