Distriktschef IVT Värmepumpar

Värmeverkschef


Företag: Bosch Thermoteknik AB
Kommun: Tranås
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Företagsbeskrivning
Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch!
Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Vi är ca 600 anställda i Tranås, och säljer för drygt 1 miljard/år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT.

Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort
Värmebranschens absolut roligaste arbete utlovas om du som oss gillar kundrelationer, tekniska produkter och högt tempo. IVT Värmepumpar är en ledande leverantör av kompletta värmepumpslösningar, och en del av Boschkoncernen. Vi växer och söker nu en Distriktschef för region södra Norrland (Gävleborg, Dalarna samt delar av Västernorrland och Jämtland). Det är därför lämpligt att du bor i regionen.
Arbetet innebär att stötta återförsäljare, hitta nya samarbetspartners och coacha säljare. Därigenom skapar du tillsammans med våra kunder goda förutsättningar för ökad försäljning av IVTs produkter. Du utvecklar IVTs ställning inom distriktet, och har som Distriktschef en mycket viktig roll i att säkerställa vår gemensamma framgång. Du rapporterar direkt till försäljningschef Sverige.

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig
Vi söker en entusiastisk person som har drivet som rollen kräver. Branscherfarenhet, nätverk, kunskaper inom VVS-området och tidigare erfarenheter av värmepumpar ser vi som positivt men det är inget krav.
Arbetet som Distriktschef innebär resor inom distriktet därför blir det en hel del resdagar. Din bostadsort blir din placeringsort. Vi är idag ett team bestående väldigt engagerade personer med mångårig erfarenhet inom värmepumpar, och vi är också förärade att ha ett fantastiskt nätverk av bestående duktiga framgångsrika kunder!

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig
• Möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med över 400.000 medarbetare
• Stora möjligheter till personlig utveckling
• Balans mellan arbete och privatliv
• Sport- och hälsomöjligheter

Dela Annonsen