Kafé- & konditoribiträde Linds city (deltid ca.10-15h/v.)

Servitör/Servitris, kafé och konditori


Företag: Gyllen Linds Bageri AB
Kommun: Linköping
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Linds City ligger på stora torget i centrala Linköping. Hit kommer våra gäster och fikar, äter mat och dricker ett glas öl eller vin. Sortimentet består av mat- & kaffebröd från vårt bageri och på plats tillverkar vi enklare maträtter och smörgåsar.
Med tillträde snarast eller enligt överenskommelse söker vi nu ytterligare en medarbetare till vår enhet på stora torget i Linköping. Tjänsten är ca. 10-12h per vecka med shemalagd arbetstid varannan lördag-söndag samt någon eftermiddag i veckan. Möjlighet till extra arbete finns också vid tex sjukdomar, semestrar och annan ledighet.
Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.
För att passa tjänsten tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.
För att söka denna tjänst är det meriterande med ett par års erfarenhet från liknande arbete och kan du dessutom lämna referenser är det en fördel. Då vi har alkoholtillstånd är det ett krav att man är minst 20 år då man vid tillfällen kan få ett serveringsansvar.
Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19.30 på kvällarna.
Vårt företag är medlemmar i Visita och följer kollektivavtalet med Hrf.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Eva Carmesten, i första hand via epost (adress, se nedan) eller på tel. 070-245 93 50.
Skicka din ansökan snarast till eva.carmesten@lindskonditori.se.
Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Dela Annonsen