Svärdsjö Ridklubb söker ridinstruktörer

Ridinstruktör/Ridlärare


Företag: Svärdsjö Ridklubb
Kommun: Falun
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Svärdsjö Ridklubb är en mysig ridskola belägen i Svärdsjö utanför Falun.
Anläggningen rymmer 16 ridskolehästar/ponnyer och på anläggningen finns två ridbanor och ett ridhus. Runt om anläggningen breder hagar ut sig och som i sin tur gränsar mot skog och fina ridvägar.
På Svärdsjö Ridklubb har vi cirka 175 uppsittningar per vecka. Vår vision är att vara ”Ett ställe för alla” med ambition att utbilda ryttare och hästälskare med bred kunskap och ett gott horsemanship.
I vår lektionsverksamhet ingår både barn och vuxna på alla nivåer, allt från nybörjare till specialgrupper i både hoppning och dressyr.
Lektionerna hålls kvällstid under veckan och dagtid på helgen.
Till verksamheten söker vi nu engagerade ridinstruktörer med start till vårterminen 2022. Tjänsten är på ca 75%, men exakt omfattning kan diskuteras.
Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar.
Stalltjänst kan komma att ingå, vilket då innebär att arbetstiden varieras mellan dagtid och kvällstid.
Vi söker dig som har utbildning SRL level 1 eller annan relevant utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad, med ansvarskänsla och har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du ska ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. Allt ifrån små barn som sitter upp för första gången till ryttare med mångårig erfarenhet kan förekomma i undervisningen.
Du behöver också vara mån om både hästarna och dina elever och sätta säkerheten högt på priolistan.
Goda referenser är ett krav.
Välkommen med din ansökan till srk.ansokan@hotmail.com senast 28/11.
Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till ridskolechef Gabriella Erikpers, tfn 024610137.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Dela Annonsen