EKONOMISTÄD I GÖTEBORG AB SÖKER LOKALVÅRDARE I BORÅS

Städare/Lokalvårdare


Företag: Ekonomistäd i Göteborg AB
Kommun: Borås
Publiceringdatum: 2021-10-23


Omfattning:
Anställningsform: Behovsanställning
Varaktighet:

Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling.
Just nu söker vi dig som har erfarenhet inom lokalvård för uppdrag i Borås.
Om dig
Vi ser att du har erfarenhet av lokalvård så som kontorsstädning, fönsterputs, golvvård, byggstädning, flyttstädning osv. och att du är självgående och ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Som person är Du positiv, kommunikativ, noggrann och samarbetsvillig. Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang.
Arbetsuppgifter: Maskinskurning och renhållning av golvytor.
Körkort är meriterande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten påbörjas som en deltidsanställning med goda möjligheter till utökad arbetstid framöver.
OBS!!! Ansökan endast via e-post! till: infogbg@ekonomistad.se
Märk ansökan: LOKALVÅRDARE BORÅS
Övrigt om tjänsten:
Arbetsplatsen: Borås
Körkort: B-körkort meriterande
Anställningsvillkor: deltid; varierande arbetstider
Tillträde: omgående
Lön: enligt kollektiv avtal
Antal lediga platser: 2
Kompetens: lokalvård, fönsterputs, golvvård, stor samarbetsförmåga, bra svenska både i tal och skrift, fler språkig är en merit.

Dela Annonsen