Innovitaskolan Karlskrona söker lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9


Företag: AcadeMedia Support AB
Kommun: Karlskrona
Publiceringdatum: 2021-10-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Detta söker vi:

Innovitaskolan Karlskrona (tidigare Galären) söker dig som vill arbeta på en modern och ambitiös arbetsplats med stora möjligheter att vara med att utveckla, driva och påverka tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi behöver nu komplettera vårt lärarteam med dig som har kompetens och erfarenhet av undervisning i spanska.

Om verksamheten:

Med fokus på framtidens kompetenser utbildar vi våra elever till att bli trygga individer i en föränderlig värld.

Innovitaskolan Karlskronas vision innebär att när eleverna går ut från oss, ska de vara mycket väl rustade för livet efter grundskolan. Vår pedagogiska idé och vårt arbetssätt bygger på att pedagogerna arbetar med omtanke om eleverna för en tillgänglig och trygg lärmiljö. Alla vuxna är goda förebilder och arbetar på att bygga relationer. Skolan har ett framtidsfokus och en hälsoprofil med bl.a. utökad tid för idrott och aktiva raster. Du som lärare samverkar med dina kollegorna för en skola där vi ger eleverna rätt förutsättningar för en föränderlig framtid. Vi arbetar självklart utifrån läroplanen, målstyrt och i projekt och teman. Aktiviteter och variation i arbetssätt vävs in i undervisningen, utifrån elevernas behov och intressen. Vi har ett ämnesövergripande förhållningssätt, med flexibla läromedel och IT i undervisningen. Vi arbetar hårt tillsammans för att alla elever ska må bra, utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar samt bli väl rustade för framtiden.

Tjänsten är ett vikariat på 100% under ordinarie lärares föräldraledighet. Tjänsten innebär ansvar för all undervisning i spanska i åk 6-9 (7 undervisningsgrupper) samt mentorskap i åk 7. Du ingår i arbetslaget för åk 7 där ni har tätt samarbete kring era klasser. Tjänsten börjar 29 november 2021 och varar till 30 juni 2022.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-11-24. Anställningen startar 2021-11-29. Vi tillämpar ferietjänst vilket innebär 35h arbetsplatsförlagd tid varje vecka och 10h förtroendetid.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Jennie Martinsson på 0709-830671.

Välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen