Konstors- och eventstädning

Städare/Lokalvårdare


Företag: Fabriken Event AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-24


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi söker två städare på deltid ca 50% som kan hjälpa oss att städa våra kontorslokaler och våra eventytor efter konferenser och olika evenemang. För oss är det viktigt att du har erfarenhet av lokalstädning, att du har känsla för detaljer och det lilla extra.
Då vi har evenemang upp till 7 dagar i veckan vill vi även att du ska ha möjlighet att jobba oregelbundna arbetstider. Ibland behöver vi helgstädning, nattstädning alternativt tidig morgonstädning.

OM OSS
Fabriken grundades 2018 och erbjuder möteslokaler, studios för digitala sändningar, kontor och coworkingytor. Vi finns på fyra centrala addresser i södra Stockholm och har sedan starten vuxit kraftigt framför allt inom den verksamhet som rör kontor och coworking där vi har 2 000 kvm kontorsyta.
Vi har också en gedigen erfarenhet från eventindustrin och hjälper våra kunder med hela planeringen, från moderatorer, rekvisita och dekor till ljud, ljus och underhållning. Vår personal är proffs på upplevelser och planeringen bakom. Vi har ett öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen. Vi skapar helt enkelt möten du minns.

OM DIG
Erfarenhet av lokalstädning är ett krav
Har god social förmåga, är självgående och initiativtagande
Är uppmärksam, lyhörd och kan ta eget ansvar
Du gillar att ta eget ansvar och få möjligheter att utvecklas

Dela Annonsen