Automationsingenjör till Permanova Lasersystem, Göteborg

Civilingenjör, produktion, maskin


Företag: Experis AB
Kommun: Mölndal
Publiceringdatum: 2021-10-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningar mot många olika branscher? Vi söker dig som vill ha en nyckelfunktion på ett litet och stabilt företag med engagerade och kompetenta kollegor.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta som automationsingenjör och därmed ha en nyckelfunktion i våra kundprojekt. I rollen kommer du att arbeta med bland annat konceptframtagning, robotprogrammering, montering, installation och driftsättning. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i team bestående av projektledare, konstruktörer och andra automationsingenjörer. Teamet är uppbyggt av innovativa, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kunden i fokus.

Stor del av dina arbetstid kommer att spenderas hos våra kunder, i såväl Sverige som i andra länder. Här erbjuds du ett spännande arbete med resor internationellt då vi arbetar tillsammans med flera världsledande företag inom bil-, flyg-, kärnkrafts- och verkstadsindustrin. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta brett och mot många olika branscher.

Vem är du?
Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta i en kundorienterad roll. Här trivs du som är kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat med dina projekt. Är du duktig på att självständigt lösa problem och tycker om att arbeta i en flexibel tjänst kommer du att trivas hos oss.

För att passa för tjänsten har du:

* Relevant Högskoleutbildning alt. YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Kunskap att kunna hantera och programmera robot
* Kunna läsa och förstå mekanik-/elritningar och montera enligt dessa
* Grundläggande PLC-programmering är meriterande
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
* Körkort B

Varför Permanova?
Permanova Lasersystem är ett litet företag som arbetar med stort engagemang för att kunna vara ledande inom laserbranschen. Här trivs du som vill arbeta på en prestigelös arbetsplats präglad av hjälpsamhet.

Hos Permanova ges du, tillsammans med andra tekniskt intresserade kollegor, möjligheten att vara med och påverka allt ifrån processer till slutprodukt. Du arbetar nära dina kollegor i team som präglas av respekt och laganda. För oss är det viktigt att alla medarbetare har en sund arbetsmiljö och att det finns goda utvecklingsmöjligheter - vi vill vara ett företag där du kan arbeta och utvecklas under en längre tid.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells.
Välkommen med dina frågor till ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr, 072 - 730 52 46, Anna.Edemyr@jeffersonwells.se
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Om Permanova Lasersystem
Permanova Lasersystem AB är ett företag med ca25 anställda som levererar anläggningar för laserbearbetning sedan 35 år. Kunderna finns inom mekanisk industri där de största applikationerna är lasersvetsning, additiv tillverkning och laserhärdning. Affärsidén är att utveckla, tillverka och installera robotiserade lasersystem för metallbearbetning inom industrin för att höja produktivitet och produktkvalitet hos kunden. Den huvudsakliga marknaden är skandinaviska företag och deras produktionsanläggningar internationellt. I Kina har företaget även en egen samarbetspartner i ett nystartat joint venture-bolag.

Dela Annonsen