Applikationsingenjör till Regin - bidra till en hållbar framtid!

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Mero Rekrytering AB
Kommun: Lund
Publiceringdatum: 2021-10-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Regin är bolaget som genom personligt engagemang utvecklar lösningar för klimatstyrning och optimerar resursanvändning i byggnader, med målet att bidra till människors välbefinnande i en hållbar framtid. Nu har du chansen att vara med på Regins fortsatta tillväxtsresa då vi just nu söker en Applikationsingenjör till deras nya kontor i Lund.

Regin är svenskägt bolag som arbetar globalt och har kontor i 15 länder, med huvudkontoret i Kållered utanför Göteborg. Bolaget utvecklar och producerar ett komplett program av produkter och system för fastighetsautomation och VA. Regins produkter och lösningar kan du hitta i byggnader i över 90 länder runt om i världen. Mer information om företaget finner du på www.regincontrols.com (http://www.regincontrols.com/).

Företaget bygger på kompetens och ett personligt engagemang. Här skapas avancerade och moderna produkter med fokus på enkelheten. Du blir en del av ett starkt team där du får utrymme att utvecklas och vara en del i beslutsfattandet - känslan ska vara det ”lilla” företaget där frihet under ansvar är en stor del i det dagliga.

I rollen som Applikationsingenjör arbetar du i ett scrumbaserat team som arbetar tillsammans med både svenska och internationella kunder. Du arbetar mot en kund och deras egen plattform där du bygger deras applikationer kring exempelvis luftflöden och andra olika parametrar som ska kunna visualiseras i webbform. Du har direktkontakt, både på distans och på plats, med kunden och din uppgift är att översätta kundens önskemål - vad som faktiskt efterfrågas.

Fokuset är att bygga rena och bra strukturer som är underhållsbara, det handlar inte om att endast bygga kod. Här får du arbeta brett och i varierande projekt, samt få vara med i att designa hela koncept själv med den senaste tekniken i nära samarbete med kunden och dina kollegor.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil
Här är tjänsten för dig som vill ta nästa steg i karriären och få en bred roll där du får chansen att utmana. Du har drivet och inställningen som får dig att våga tänka utanför boxen. Du uppskattar en nära affärsrelation med kunden och du har en förmåga att kunna beskriva funktioner och ditt arbete på ett bra sätt.

Du har en YH/Högskoleutbildning inom Elektro/Datateknik eller motsvarande i ryggen. Du har erfarenhet av objektorienterad programmering och du har en vana att arbeta agilt. Det vi ser som bonus är ifall du har erfarenhet av liknande arbete, gärna inom fastighetsautomation eller motsvarande. Du tar dig fram obehindrat på engelska, i både tal och skrift.

Meriterande

- Erfarenhet av fastighetsautomation
- Kunskap/erfarenhet av JavaScript eller liknande programmeringsspråk
- Kunskap/erfarenhet av automatiserad testning
- Kunskap/erfarenhet av PLC-programmering

Ta chansen att vara med på Regins resa mot att fortsätta skapa mervärde för människor - nu och framåt!

Villkor
I denna rekrytering samarbetar Regin med Mero Rekrytering AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dela Annonsen