Redovisningsekonom till internationellt elektronikbolag

Redovisningsekonom


Företag: Vindex AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-11-25


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

För kund räkning söker Vindex nu en redovisningsekonom för hyrrekrytering. Du kommer initialt att gå som konsult via Vindex under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, givet ett bra samarbete. I rollen kommer du att ansvara för hela redovisningsflödet från ax till limpa men även effektivisera processer och rutiner.
Placering: norra Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till internationellt elektronikbolag
Kund- och leverantörsreskontra
Löpande redovisning
Avstämningar
Moms och skatt
Bokslut
Årsredovisning
Löneadministration
Säkerställa att redovisningen sker i linje med aktuella regelverk och lagar
Effektivisera och förbättra processer och rutiner
Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en strukturerad och organiserad person som trivs i en bred roll där du får arbeta både högt och lågt. Du är stresstålig och van att arbeta mot uppsatta deadlines, samt att du har en god kommunikativ förmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har en positiv och prestigelös inställning.
Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till internationellt elektronikbolag
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 4-5 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom
Självgående i redovisning ax till limpa
Erfarenhet från internationella miljöer
Kunskaper i K3 och IFRS
Mycket god systemvana, gärna erfarenhet från större affärssystem
Avancerade Excelkunskaper
Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SRRE1437. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård (073-789 38 18 eller stina.rydergard@vindex.se) vid fler frågor kring rollen.
Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Vindex tillsätter redovisningsekonomer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Dela Annonsen