Kretskortsmontör till SAAB Järfälla

Kretskortsmontör


Företag: Skill Rekrytering & Bemanning AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-11-25


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.
Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kretskortsmontör på Saab i Järfälla kommer dina arbetsuppgifter bestå av manuell montering av elektriska komponenter så som reparera, modifiera, avsyna och kontrollera kretskort och kretskortsenheten. Men du kommer också att medverka vid framtagning av tillverkningsunderlag och viss del lackering av kretskorten.
I rollen samarbetar du med kollegor och andra avdelningar för att upprätthålla, utveckla och effektivisera produktionen och tillsammans jobba mot uppsatta mål.

Din profil
Du har en gymnasieutbildning inom industritekniskt program med inriktning produkt och maskinteknik eller liknande. Du har en god produktkännedom, sinne för kvalité och noggrannhet. Vi ser också att du vid behov kan kunna arbeta på andra orter/länder. I rollen behöver du också relevant förmåga att läsa, skriva och tala Engelska.
Du ser dig själv som strukturerad, driven, flexibel och tycker om att förhålla dig till rutiner och processer. Men också som en person som gillar att lösa problem tillsammans med sitt team på ett relationsbyggande sätt.

Krav
- Certifikat för mjuklödning och reparation.
- Montering/Avsyning enligt IPC-standard.
- Schema och ritningsläsning.
- Monteringsteknik i form av lägestoleranser.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Andreas Schmidt, andreas.schmidt@skill.se, 08–12097175. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Dela Annonsen