Studenter för extrajobb i Linköping

Administrativ assistent


Företag: Randstad AB
Kommun: Linköping
Publiceringdatum: 2021-11-26


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Arbetsbeskrivning
Studerar du på högskola och är intresserad av ett flexibelt och meriterande extrajobb bredvid studierna? Då har du hamnat rätt! 

Som studentmedarbetare hos oss får du möjligheten att arbeta ute hos spännande bolag med varierande arbetsuppgifter. Detta är en fantastiskt möjlighet för dig som vill utvidga ditt nätverk inför arbetslivet och lära känna olika bolag samtidigt som du drygar ut den redan pressade studentbudgeten. Vi ser fram emot att få kontakt med just dig! Skicka in din ansökan redan idag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer variera beroende på våra kunders behov och kan bland annat innefatta administration, ekonomiska uppgifter och servicerelaterade roller. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Pågående högskola- eller universitetsutbildning.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal & skrift.
God datavana. 

Som person är du social, drivande och inte rädd för en utmaning. 
För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du trivs i omväxlande miljöer och med ett varierande och flexibelt arbetssätt. Du är angelägen om att nå goda resultat, att utföra ett arbete med hög service och kvalitet och på det sätt vara en god representant för Randstad ute hos kund. 

Ansökan
2021-01-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Alice Lindell, alice.lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Dela Annonsen