Svetsare - Älmhult - Har du verkstadsvana och svetskunskaper!?

Svetsare, manuell


Företag: Consultify AB
Kommun: Älmhult
Publiceringdatum: 2021-06-29


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tillsvidare

Om Företaget
Företaget arbetar med legotillverkning inom rostfri metall till kunder över hela världen där dem garanterar lösningar av högsta kvalitet med en målsättning att alltid arbeta så nära kund som mänskligt möjligt, för utvecklingsmöjligheter och koncept för framtida lösningar.

Arbetsuppgifter

Just nu söker företaget dig som vill arbeta i produktionen som svetsare där du svetsar ihop företagets olika produkter efter ritning, mindre och större.
Din huvudsakliga uppgift kommer att handla om svets i TIG/MIG men mest inriktat på TIG.
Företaget vill att du som söker gärna har verkstadsvana!

Personliga Egenskaper

Företaget ser att du som söker är motiverad och fast besluten i att utföra ett gediget arbete när du befinner dig på arbetsplatsen.
Dem ser även att du har någon slags tidigare verkstadsvana inom industri och produktion, men trycker även på att du behöver inte vara expert på något vis - utan ett guldkorn som verkligen är intresserad och vill växa och lära dig mer.

Krav
- B-körkort
- Svenska i tal & skrift
- Utbildning eller erfarenhet av TIG svets

Meriter

- Utbildning eller erfarenhet av svets i MIG
- Verkstadsvana
- Heta Arbeten
- Svetslicenser

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt,
välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!

Dela Annonsen