Extrajobbare till lager- & logistikkund

Lagerarbetare


Företag: OnePartnerGroup Sydost AB
Kommun: Växjö
Publiceringdatum: 2021-06-29


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Beskrivning 
Vi söker terminalarbetare till vår kund i Växjö, för arbete med sortering, paketering och distribution av brev och paket. Arbetstiderna varierar och är förlagda vardagar, kvällar och nätter. Något som gör arbetet till ett perfekt arbete att ha vid sidan om dina studier/deltidsjobb!

Det här förväntar vi oss
Vi ser gärna att du är en lyhörd person som har erfarenhet av terminalarbete sedan tidigare. Detta för förståelsen att jobba mot leveranstider och vikten av att rätt paket kommer till rätt adress. Av dessa anledningar är tempo och noggrannhet två viktiga egenskaper för att klara detta arbete. Så även att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och besitter viljan att göra ett bra jobb. Ingen arbetsdag är den andra lik så du är flexibel till din läggning och har lätt att lära dig nya arbetsmoment. Arbetet sker i högt tempo och då du arbetar mot tydliga leveranstider är det viktigt att du kan hålla rätt tempo och att du är noggrann i ditt arbete. Viktigt att du har god fysik då arbetet innehåller tunga lyft.

Krav
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav:  Du måste ha fyllt 18 år
Goda kunskaper i det svenska språket.
Fysisk stark då tunga lyft kan förekomma
Annan sysselsättning på minst 50%
Tidigare erfarenhet inom lagerarbete, körkort och truckkort är meriterande, glöm inte specificera i din ansökan vilka truckkort du har. 
Inför denna tjänst krävs ett utdrag ur belastningsregistret. 
Ansökan
Ansökan tas endast emot via vår hemsida, vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

Dela Annonsen