Integrationstekniker

Nätverksadministratör


Företag: Envoke Talent AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-11-30


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du ett tekniskt intresse och goda kunskaper inom IT relaterad driftmiljö? Då ska du söka tjänsten som integrationstekniker till vår kund Vinnergi.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om rollen
I rollen som radiointegratör arbetar du nära operatörer och entreprenörer med att driftsätta framtidens mobilnät. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skapa script, generera siteunik data, ladda data och tillsammans med entreprenörer funktionsprova och driftsätta radiositer inom 2G, 4G och 5G tekniken. I rollen ingår nära samarbete med operatörer och entreprenörer i fält. Radiositerna finns över hela landet, men det dagliga arbetet sker från kontoret i Stockholm.

Hur kan en arbetsdag se ut?

- Skriva script för att till exempel automatisera konfigurationen av system.
- Skapa siter i Radionätsystem.
- Beställa licenser.
- Uppgradera mjukvara
- Konfiguration telekom system.
- Installera licenser samt göra mätningar.
- Samla ihop konfigurationsloggar, skapa site rapport och arkivera.

Krav

- B-körkort
- Språk - flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Gymnasieutbildning

Meriterande

- Telekombranschen
- Radioerfarenhet
- IT erfarenhet från driftsmiljö
- Programmeringserfarenhet
- Högskoleingenjör eller liknande

I rollen som integrationstekniker ser vi att du är en problemlösare och gillar att grotta ner dig i saker för att hitta en lösning. Vi tror även att du är kommunikativ och en hjälpsam kollega.

Om kund:

Vinnergi arbetar med telekom, fiber, elkraft, transport och fastighetsteknik. Vinnergis kärnvärden är (https://vinnergi.se/om-oss/en-vardagshjaltes-vardegrund/) - Happy, Explore, Ready och Open, som leder dem framåt. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av deras medarbetare delägare. Det gör dem till ett livskraftigt företag med glada och motiverade människor som utvecklas. Deras medarbetare utmanar det invanda, inspirerar till nya idéer och designar med full energi innovativa lösningar som framtidsäkrar en hållbar utveckling inom telekom, fiber, elkraft, transport och fastighetsteknik. Enkelt uttryckt: de gör framtiden smart genom att göra vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. På Vinnergi arbetar de i framtiden varje dag. För att läsa mer om Vinnergi, besök deras hemsida: www.vinnergi.se (http://www.vinnergi.se)

Information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100% med varierande arbetstider, kvällsjobb kan förekomma.
Placering: Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Dela Annonsen