Utvecklare till Knowit Wireless Labs

Civilingenjör, systemutveckling


Företag: Knowit Connectivity AB
Kommun: Jönköping
Publiceringdatum: 2021-12-01


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

I Wireless Labs utvecklar vi, säljer och integrerar avancerade kommunikationslösningar huvudsakligen till fordonsindustrin. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som tillsammans levererar ett antal produkter och integrationsprojekt fokuserade kring Bluetooth och V2X teknologi. Våra produkter sitter runt 60 miljoner fordon världen runt. Vill du bli en del av oss?

Vem är du?

Vi söker dig som tycker utveckling i C och C++ är det mest spännande och roligaste som finns. Du är prestigelös, samarbetsvillig och förmodligen bra på tetris eller andra spel. Du har troligen erfarenhet eller intresse av att jobba på såväl små inbyggda plattformar som applikationsutveckling. Kanske kan du till och med hjälpligt ratta ett oscilloskop? Inget krav men ett plus!

Vi tror att du är trygg i att motivera och inspirera både dina kollegor och kunder.

Din erfarenhet?

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet från att jobbat inom mjukvaruutveckling, helst inom en produktutvecklande eller konsultande organisation. Du har en god förståelse för hur krav, arkitektur, kod och test hänger ihop.

Troligen har du erfarenhet av moderna utvecklingsmiljöer och verktyg, Linux och GIT är bekant och du får inte panik av nakna PCB på skrivbordet.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer jobba i ett av Wireless Labs projekt- eller produktutvecklingsteam. Tillsammans med kollegor lokalt eller globalt bygger du framtidens infotainment, V2X-system eller deltar i integrationsprojekt av våra produkter.

Du är en person som dina kollegor och partners vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat.

För oss är din möjlighet att utvecklas och må bra viktigt. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, rolig och spännande vardag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Fredrik Rydén fredrik.ryden@knowit.se 070-5315733

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från fyra affärsområden, Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i framförallt de nordiska länderna.

Dela Annonsen