Junior System Developer

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Lumera AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-12-01


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du kick-starta din utvecklarkarriär på ett produktbolag? Vi söker nu flera juniora systemutvecklare till våra kontor i Stockholm och Umeå som har ett brinnande intresse för programmering och utveckling. Drivs du av att arbeta i backend och att koda i Java och SQL? Tycker du även att utmaningar och komplex problemlösning är kul ser vi gärna att du söker!

Rollen som Systemutvecklare

Du kommer att ingå i något av våra tvärfunktionella agila utvecklingsteam i Stockholm eller Umeå med utveckling av vårt affärskritiska och omfattande system med höga krav på tillgänglighet. Vårt egenutvecklade affärssystem är byggt i Java och SQL som databas. Affärssystemet är ett komplett system för administration av pension, försäkringar och sparande. Utmaningen är att bygga nya digitaliseringslösningar av komplexa problemställningar och samtidigt skriva ren, tydlig samt förvaltningsbar kod för skapandet av framtida, långsiktigt hållbara lösningar för våra kunder.

Så, vem är du?

Vi söker en superanalytisk problemlösare med ett brinnande intresse för programmering som även förstår vikten av hållbar och långsiktig kodning. Du behöver ett stort eget driv, vara mån om din leverans och gilla ett högt tempo. Tycker du dessutom om att samarbeta och gärna diskuterar lösningar med såväl kund som kollega så vill vi gärna höra ifrån dig.

- Vi söker dig som tar examen 2021 inom relevant område från universitet/högskola eller har arbetat en kortare tid efter examen
- Du har stark problemlösningsförmåga med hjälp av kod
- Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har du dessutom något hobbyprojekt så tittar vi gärna på det!

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du möjligheten att arbeta agilt i avancerade projekt som ger goda förutsättningar för både din och vår utveckling. Vi anordnar ”Innovation Days” och ”Open Space” där du får möjlighet att jobba med egna kreativa utvecklingsprojekt samt ta del av den kunskap som finns innanför väggarna.

Vi erbjuder även:

- Kontor mitt i city: Regeringsgatan 28 i Stockholm och Kungsgatan 67B i Umeå.
- Utmanande och roligt arbete på ett produktbolag med en avancerad och samhällsviktig produkt.
- Hos oss får du möjligheten att arbeta agilt i komplexa projekt som ger goda förutsättningar för både din och vår utveckling.
- Utvecklingsmöjligheter internt: hos oss får du chansen att utvecklas, växa och ta ansvar tidigt. Även kompetensutveckling genom Lumera Academy.
- Välmående medarbetare i fokus: fråga oss gärna om vårt förmånspaket!
- Hjälpsamma kollegor som alltid ställer upp för varandra.
- Vara del av ett bolag som nu växlar upp och satsar internationellt.

Låter det bra? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Ansök med CV eller LinkedInprofil. På grund av semester kommer vi återkoppla på din ansökan från mitten av augusti. Urval och intervjuer sker efter semestrarna. Start för tjänsten är enligt överenskommelse och en bakgrundskontroll kommer genomföras innan beslut om anställning fattas.

Vill du veta mer om tjänsten och om oss är du varmt välkommen att kontakta Jacob Funck på jacob.funck@lumera.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är Lumera

Lumera är ett nordiskt Insurtechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Vi drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner, framåt siktar vi på att växa ut i Europa, upp i molnet och göra systemet ännu mer flexibelt. Lumera erbjuder produkter och lösningar som alltid är långsiktigt hållbara med syfte att automatisera och digitalisera olika verksamhetsprocesser samt möjliggöra innovativ affärsutveckling för alla våra kunder. Idag är vi drygt 220 medarbetare med en omsättning på ca 340 Msek och har kontor i Stockholm, Umeå och Oslo.

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster (https://jobs.lumera.com/jobs)

Dela Annonsen