Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad


Företag: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Kommun: Alingsås
Publiceringdatum: 2022-01-14


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi timvikarier till Närhälsan Sollebrunn vårdcentral.

Du erbjuds ett stimulerande och meningsfullt arbete med trevliga och kompetenta kollegor!

Om oss

Närhälsan Sollebrunn vårdcentral är en vårdcentral med ca 4.300 listade invånare. Vi arbetar aktivt för att förbättra och utveckla vårt arbete på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid en trevlig arbetsplats, en god arbetsmiljö och att tillsammans arbeta för att göra skillnad för invånarna.

Täta bussförbindelser finns till Alingsås som ligger tre mil söder om Sollebrunn samt att det är tre mil till Trollhättan.

Om arbetet

Hos oss arbetar du bland annat med rådgivning och bedömning via telefon samt E-tjänster och i det direkta mötet med planerad mottagning, oplanerade besök eller genom hembesök. Arbetet är varierande med patienter i alla åldrar och med en hög grad av självständighet, men alltid i samråd/samarbete med arbetskamrater.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård är det meriterande.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt att du som person är positiv, flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Villkor

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
1-2 lediga befattningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela Annonsen