Juniora mjukvaruutvecklare till SAAB i Kallebäck

Mjukvaruutvecklare


Företag: Skill Rekrytering & Bemanning AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2022-01-14


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Brinner du för mjukvaruutveckling och vill vara en del av ett utvecklingsteam med helhetsansvar från kravställning till integration? Då har du hittat rätt!

Om företaget
Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Saab samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar utmaningen– att göra världen till en säkrare plats.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter två personer till två olika tjänster och team.

En person som kommer ingå i ett team som utvecklar och integrerar testverktyg, vilket ger dig möjlighet att jobba mot flera av Saabs världsledande produkter, från utveckling till leverans. Arbetet bedrivs i agila team där det kontinuerligt fokuseras på att förbättra arbetssätt och system. Som mjukvaruutvecklare kommer du att designa, implementera och testa systemen. Arbetet genomsyras av gemensamma värderingar ”Drive, Trust, Diversity and Expertise” som är vägledande för Saab. För den här tjänsten söker vi dig med kunskaper inom Java och vi ser det som meriterande om du även känner till Dephi.

Vi söker också efter dig som kommer ingå i ett team som arbetar med simulatorer, emulatorer och är ute på kund demos.
För den här rollen söker vi dig som dels är intresserad av mjukvaruutveckling men med inriktning mot integration och verifiering. Du kommer också stötta vår tekniska delsystemare i teamet med tekniska manualer och beskrivningar. För den här rollen ser vi det som fördelaktigt om man har kunskap inom programmering, har ett intresse för integration och verifiering samt besitter teknisk ledarskapsförmåga.

Din profil
Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för objektorienterad programmering och kompetens inom något eller flera av följande områden: Java Byggmiljöer, Script, Jenkins, CI Prestandaoptimeringar, strukturerad felsökning, Mjukvarudesign, Refactorering, CleanCode CORBA/DDS, GUI, CM Agil utvecklingsmetodik, distribuerade datasystem samt objektorienterad programmering.

Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden.

Ansökningsförfarande
Har du några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Dela Annonsen